Weer: als passie sleur wordt

Weer zo’n dag. Donkere wolken verzamelen zich boven je bureau. Je bent werkelijk niet vooruit te branden. Het is windstil, maar in je hoofd stormt het van de onrust.

Je hebt je werk altijd leuk gevonden, maar de laatste tijd is de sjeu er wel van af, en is de sleur er ingeslopen. Maar je doet het al zo lang, en iets anders vinden valt nog niet mee. En eigenlijk weet je ook nog niet wat je wel wilt.

Weet je dat je niet altijd weg hoeft om van werk te veranderen? Heb je jobcrafting al eens geprobeerd? Met jobcrafting ga je zelf op verkenning uit naar wat er nog meer mogelijk is in je huidige werk.

Jobcrafting is het zelf passend maken van je baan, zodat die (weer) beter past bij wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Met kleine experimenten die je weinig tijd kosten blaas je je baan nieuw leven in. Dan komen de opklaringen vanzelf.

Meer weten? Je kunt bij mij terecht voor een korte online coaching of online cursus jobcrafting. Neem contact met me op of kijk hier voor mijn aanbod. Of download mijn gratis e-boek als je eerst een voorproefje wilt.