Thuis op je werk

“Doe maar alsof je thuis bent.” Net als Hobbits nodigen we graag bezoekers bij ons thuis uit, en willen we dat ze zich op hun gemak voelen. Niet voor niets vinden we de één-bezoekersregeling erger dan een avondklok. En ons thuis is onze trots. Er is in Nederland heel wat afgeklust de afgelopen maanden. Maar hoe thuis voel jij je op je werk?

thuis op je werk jobcrafting helpt

Een belangrijke vraag. Je werk neemt al snel de helft van je doordeweekse wakkere uren in beslag. Voel jij je er echt welkom, hoor je er helemaal bij en lukt het je om er jezelf te zijn? Weet je waar de koekjes staan in de keuken of zit je onwennig op de bank te wachten op wat je gastheer nog meer voor je in petto heeft?

Niet erg voor een korte visite, maar oncomfortabel voor het langdurige verblijf dat je baan in de regel is. Met jobcrafting kun je er wat aan doen. Daarmee sleutel je aan je taken en aan de relaties die je met collega’s en anderen hebt. Aan het meubilair en de stoffering, maar ook aan het uitzicht.

Met een kort coachingstraject leer ik je hoe je dat aanpakt, zodat je er zelf mee verder kunt.

Wil jij je ook niet langer slechts een bezoeker voelen op je werk? Stuur me een berichtje of kijk hier. Je bent van harte welkom!