Op de fiets naar kantoor: een feestje!

Een feestje. Zo ervaart S. het als ze op maandagochtend naar kantoor mag, in plaats van thuis te werken. “Want dan zie ik én een paar collega’s én ik mag weer op de fiets. En dat voelt toch als een echtere werkdag dan wanneer ik mijn bed uit rol en met een kop koffie achter de computer ga zitten.

maandagochtendgevoel op de fiets naar kantoor een feestje

Ik heb eigenlijk altijd wel zin om de week weer te starten op maandagochtend, omdat ik het werk dat ik nu doe gewoon heel erg leuk vind. Het voelt elke keer weer als een frisse start: vandaag kunnen we weer werk verzetten en kan ik weer mensen een stapje verder helpen in hun begeleidingstraject.

Mijn werk voelt nu heel waardevol. Dat was een jaar geleden wel anders. Ik had een andere functie, waar ik was uitgegroeid. Als ik dat werk nu nog had moeten doen dan was ik niet zo gelukkig geweest. Maar gelukkig kon ik in Coronatijd starten met deze functie, en dat heeft gemaakt dat mijn maandagochtendgevoel negen van de tien keer positief is.

In mijn werk is het fijn is als je gewoon met mensen kunt sparren, en dat doe je nu toch minder. Je loopt niet even bij elkaar naar binnen met ‘joh, wat ik nu voor verhaal heb.’ Dat gaat nu gewoon anders. Ik mis dat spontane enorm. Dus als ik naar kantoor mag is het helemaal goed.”

Wil jij ook vertellen over je maandagochtendgevoel? Stuur me dan een berichtje!