Er is altijd ruimte voor groei (Groei in je werk – deel 5)

er is altijd ruimte voor groei - ontwikkelbrigade

Er is altijd ruimte voor groei. Heb je net je vakantie achter de rug vol lekkere drankjes en eten en net een extra gaatje in je broekriem geprikt, dan ben je het daar misschien niet mee eens. Maar voor je werk geldt het wel en is er niet alleen ruimte voor groei, maar is groei ook broodnodig.

Om bij te blijven en je staande te houden in veranderende tijden, waarin één baan voor het leven steeds zeldzamer wordt.

En om je baan meer te vormen naar wie jij bent, wat jij wilt en wat jij kunt.

Hoe je dat doet, groeien in je werk? De afgelopen tijd gaf ik je een aantal tips over wat jij zelf kunt doen om te blijven groeien en leren. Hier vind je ze allemaal, samengevat als infographic.

Tips Hoe kun je groeien in je werk (1)
Groei in je werk tip 1 mindset
Groei in je werk tip 2 maximaliseren
Groei in je werk tip 3 microleren
Groei in je werk tip 4 vasthouden

Wil je de infographic liever als PDF? Download die dan hier.

Alle blogs met groei-in-je-werktips.

Bronnen:

  • De groei in je werktips komen voort uit ideeën uit de Live Learning Sessions voor Squiggly Career Advocates door Helen Tupper en Sarah Ellis van Amazing If. Squiggly Career Advocates zetten zich in om mensen weerbaarder te maken in de kronkelige loopbanen van deze tijd.

Wil je regelmatig tips ontvangen over hoe jij je baan beter passend maakt? Abonneer je dan op mijn blogupdates of volg me op LinkedIn, Facebook of Instagram.

[mailerlite_form form_id=7]