Een beter werkklimaat

Het is koud op kantoor. Je meeste medewerkers werkten al thuis, maar nu er ook nog een dik pak sneeuw ligt en de wegen glad zijn is het rustiger dan ooit. Niemand die vraagt of de verwarming een graadje hoger mag.

Ze zitten allemaal warm thuis. Maar hoe is jullie werkklimaat?

een beter werkklimaat jobcrafting loont

Al begint het te wennen, werken op afstand blijft ingewikkeld.

Veel overleggen zijn efficiënter, en wie zijn eigen uren kan indelen krijgt meer af dezelfde tijd. Tegelijkertijd merk je dat het lastig is om de verbinding met elkaar te houden. Elkaar te zien, van elkaar te leren, met elkaar te lachen en te weten hoe het echt met iedereen, en dus met het team gaat. Hoe hou je de onderlinge contacten warm als je elkaar zo weinig ziet?

Zoveel medewerkers, zoveel voorkeuren. Breng ze daarom samen in een online teamcraftsessie en ontwerp met elkaar jullie ideale werkklimaat. Teamcraften is gezamenlijk jobcraften, en als manager kun je dat ondersteunen.

Hoe je dat aanpakt? Neem contact met me op en ik help je op weg. Door een teamcraftsessie te faciliteren of door je zelf te leren hoe je dat doet. Bel me (0622632307), stuur me een bericht of kijk hier om te zien wat ik nog meer voor jou als manager kan doen.