Als niet helder meer is waarom je dit werk doet

Je ziet het niet. Lijken die ramen zo op het oog nog best schoon, pas als buiten opeens de zon gaan schijnen zie je hoe smerig ze zijn en hoe vertroebeld je uitzicht echt is.

Dat waar je te dicht op zit zie je niet. Dat onbestemde gevoel over je baan bijvoorbeeld. Het is er, maar je weet het aardig te verdringen. Je hebt genoeg afleiding om niet lang na te hoeven denken. Tot het je weer bekruipt, en je er alweer een nacht wakker van ligt.

als niet meer helder is waarom je dit werk doet - jobcrafting helpt ontwikkelbrigade

Probleem is dat je niet veel met dat onbestemde gevoel kunt, zolang je niet weet waar het aan ligt. Daar heb je eerst helderheid voor nodig.

Meer zicht, én uitzicht op hoe het beter kan, krijg je met jobcrafting. Daarmee onderzoek jij wat je wilt van je werk, en hoe je dat passend maakt aan wie jij bent en wat jij kan. Met dat nieuwe uitzicht ga je in je dagelijkse praktijk aan de slag. Tien minuten per dag – meer tijd hoeft het je niet te kosten.

Hoe je dat doet?

In een kort coachingstraject help ik je op weg. Naast gesprekken krijg je opdrachten op maat waarmee je zelf snel stappen kunt zetten, waar en wanneer jij wilt.

Wanneer ga jij je ramen lappen?

Stuur me een berichtje, bel me of kijk hier voor mijn aanbod.