Als je je werk mee naar huis neemt

Met een bonzend hoofd sluit je je werkdag af. Je kinderen vertellen tijdens het eten over hun schooldag, maar jij bent er met je hoofd niet bij.

als je je werk mee naar huis neemt - jobcrafting loont

“Laat mij dat maar doen.” stelde Peter voor. De verleiding was groot, maar toch delegeerde je de taak niet. Je hield die tijdrovende klus zelf. Bang dat Peter een fout zou maken – jij bent tenslotte eindverantwoordelijk. Je schuift je bord van je af – je eten smaakt je niet vandaag.

Wil jij je medewerkers op een veilige manier meer ruimte geven om zich verder te ontwikkelen in hun werk, zodat je in vertrouwen taken durft te delegeren?

In de workshop Loslaten zonder Chaos (autonomie ondersteunen met jobcrafting ) ervaar je hoe je dat doet. Ik geef je bruikbare tips, en laat je zien wat de voordelen voor jou, je organisatie en je werknemers zijn als je een klimaat schept waarin je medewerkers gestimuleerd worden om zelf hun baan beter passend te maken aan wie ze zijn, wat ze willen en wat ze kunnen.

Gewoon, in de dagelijkse praktijk. Zonder dat er een reorganisatie nodig is. Zodat jij je werk niet meer mee naar huis hoeft te nemen.

Wil jij dat ook? Neem contact met me op of bekijk hier de mogelijkheden.