Als je de hele week al uitkijkt naar de weekendboodschappen

Eentonig werk is nog wel te verdragen als je iets om naar uit te kijken hebt. Fijne ervaringen. Ontmoetingen, belevenissen. Alleen is dat momenteel ingewikkeld. Lockdown maakt alles saai, en nu kunnen we ook niet meer fysiek funshoppen, de ultieme anti-vervelingsreflex. Dat merken de supermarkten. Ze doen goede zaken met het verkopen van lekkere dingen. Het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt is begonnen. Maar ook tv kijken en eten, hoe lekker ook, wordt op den duur een sleur.

Misschien wordt het tijd om je werk in te zetten om je dagelijks leven meer fleur te geven en mooie ervaringen te creëren. Maar hoe doe je dat als elke werkdag op de vorige lijkt?

Je kunt er zelf wat aan doen. Je baan zelf veranderen, zodat die beter bij je past. Jobcraften.

In een kort online coachingstraject laat ik je zien hoe je dat aanpakt, jobcraften. Het kost niet veel tijd, je hebt er geen toestemming voor nodig, en het is leuk om te doen, dus de eerste positieve ervaringen heb je al snel binnen.

Ga jobcraften – zodat je meer hebt om naar uit te kijken dan de weekendboodschappen. Bel of mail me voor een kennismaking of kijk hier voor meer informatie over het online coachingstraject jobcrafting.

als je de hele week al uitkijkt naar de weekendboodschappen - jobcrafting helpt