Als je baan niet meer goed past

Je had er zin in. De sollicitatieprocedure was pittig. Veel gespreksronden en een assessment. Maar het klikte van beide kanten, en vol enthousiasme ben je aan de slag gegaan. Dat was toen.

Misschien komt het omdat alles went. De gouden randjes worden dof. Of omdat niet alle verwachtingen die je van je nieuwe baan had zijn waargemaakt. Dat innovatieve project dat je zo leuk leek wordt voortdurend uitgesteld. Zal het er ooit nog van komen?

Ergens wringt het. Je glanzende nieuwe baan lijkt kleiner en onbeduidender dan je je had voorgesteld. En dat zit niet lekker.

als je baan niet meer goed past

Je kunt natuurlijk afwachten, en je laten leiden door de omstandigheden. Of je kunt kijken wat je er zelf aan kunt veranderen. Dat kan met jobcrafting.

Door te sleutelen aan je taken en vaardigheden, je relaties op het werk, je welzijn en hoe je tegen je werk aankijkt maak je zelf je baan beter passend aan wie jij bent, wat je wilt en wat je kan.

In een kort coachingstraject jobcrafting laat ik je zien hoe je dat slim aanpakt. Tien minuten per dag is vaak al genoeg.

Wil jij ook een baan die lekker zit? Neem contact met me op. Bel me (0622632307) of stuur me een bericht. Meer over het coachingstraject weten? Download de flyer.