Als de communicatie barsten vertoont

Snel even bij elkaar binnenlopen is er door de grotere fysieke afstanden niet meer bij. Weet jij waar je medewerkers mee bezig zijn en wat ze bezighoudt?

Als je moeite moet doen om elkaar te spreken en zien, en je hebt het ook nog eens erg druk, dan is het verleidelijk om ‘’geen bericht is goed bericht’’ te denken.

als de communicatie barsten vertoont jobcrafting helpt ontwikkelbrigade

Niet doen! Geen bericht is slecht nieuws, want je medewerkers zijn de ogen en oren van je bedrijf. Het schaadt je organisatie als je geen gebruik maakt van hun observaties en talenten en geen feeling houdt met hoe het met ze gaat.

Vertoont je communicatie barsten? Ondersteun dan jobcrafting, zodat je medewerkers zich gezien voelen en aan je organisatie kunnen en willen bijdragen. Met jobcrafting maken je medewerkers zelf hun baan passend aan wie ze zijn, wat ze willen en wat ze kunnen, binnen de kaders van je organisatie.

Hoe je dat doet? Organiseer bijvoorbeeld een workshop Werk-Privécrafting & Hybride Werken. Daarmee zet je gelijk ideeën in bruikbare acties om en ervaren je medewerkers wat er gebeurt als je ze ruimte geeft.

Neem contact met me op of lees als voorproefje mijn gratis e-boek Werk-privécrafting.