Alles worden wat je wilt?

Daar zit je dan. In een baan die in niets lijkt op het werk dat je voor ogen had toen je een studierichting koos. Je wilt wat anders.

Volg je passie, hoor je vaak. Maar je weet eigenlijk niet of je wel een passie hebt. En of dat nodig is. Deze tijd is zo onzeker, en wat de vacaturebeschrijvingen je beloven geloof je niet echt.

Je kut alles worden wat je wilt - jobcradting helpt

De kans is groot dat je droombaan niet bestaat. Nog niet bestaat – want je werk beter maken kun je wel. Gewoon, door niet te wachten, maar te beginnen met wat je al hebt: je huidige baan. Stap voor stap naar beter werk.

Dat kan met jobcrafting. Daarmee vorm je zelf je baan om tot werk dat beter past bij wie jij bent, wat je wilt en wat je kunt. Door taken anders te doen en kleine experimenten te doen. Door anders te kijken naar wat je elke dag doet en wat zo vanzelfsprekend lijkt, maar dat niet hoeft te zijn.

Hoe je dat doet?

Je kunt bij mij terecht voor een korte, effectieve coaching (online of offline) van twee gesprekken en daar tussenin een aantal opdrachten op maat in je eigen tempo, waarna je zelf verder kunt.

Stuur me een berichtje, bel me of kijk hier voor mijn aanbod.